Apple ponovo izgubio prototip novog iPhonea?

Piše: evz/zimo.co

Objavljeno: 26.04.2012. 13:19

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Svi se dobro sjećamo prošlogodišnjeg izgubljenog prototipa iPhonea 4, a Appleov zaposlenik je navodno ponovo izgubio nadolazeću verziju telefona, piše zimo.

Telefon koji je navodno izgubljen u jednom restoranu u San Franciscu krajem srpnja, izazvao je nove strahove u Appleu koji je odlučio povući sigurnosne mjere kako bi vratio uređaj čim je prije moguće.

Apple je dva dana nakon što je telefon izgubljen, kontaktirao policiju u San Franciscu te istaknuo kako je uređaj neprocjenjiv i kako „očajnički žele osigurati siguran povratak“.

Za sada nema nikakvih informacija o performansama telefona, izgledu niti koju verziju operativnog sistema ima ovaj izgubljeni uređaj, a kako je bilo i za očekivati Apple i policija nisu htjeli komentirati na ove navode.

Cnet je već pokušao istražiti priču pa je tako Jose Valle – vlasnik restorana, istaknuo da ga nisu kontaktirali niti iz Applea niti iz policije vezano uz izgubljeni uređaj. Također navodno je izgubljeni uređaj prodan na Craigslists za 200 dolara, a prisjetimo se prošlogodišnji izgubljeni iPhone prodan je gadget blogu Gizmodu za 5.000 dolara.

Blog 9to5mac.com prenosi kako su Appleovi developeri već dobili na korištenje iPhone s nadograđenim procesorom – onim koji se koristi u iPadu 2, a koji se očekuje u novoj generaciji iPhonea, no zanimljivo je da je uređaj gotovo identičan iPhoneu 4 tako da nitko ne može primijetiti kako se zapravo radi o novom uređaju. Također, prošle godine prototip iPhonea bio je ugrađen u kućište od iPhonea 3GS.

Piše: zimo.co

Komentari