Dekodiranje ljubavi: Počinje novi ciklus radionica Obiteljskog centra

Objavljeno: 07.05.2014. 08:44

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Novi ciklus edukacija Obiteljskog centra Varaždinske županije pod nazivom "Dekodiranje ljubavi" počinje u četvrtak, 15. svibnja u 19 sati.

Riječ je o jedinstvenom programu koji je namijenjen i parovima i pojedincu, ali i svima onima onima koji svoj ljubavni živo žele učiniti kvalitetnijim. Kroz osam dvosatnih edukativno-savjetodavnih radionica polaznici će saznati kako ne upropastiti vlastiti život tražeći pravu ljubav, kako poboljšati ljubavni život i otkriti zablude koje ga upropaštavaju, kako se oporaviti nakon gubitka partnera i uključiti u život, te kako kroz konkretne korake unijeti željene promjene, a time ljubavni život učiniti kvalitetnijim.

Ova je edukacija besplatna, a zbog ograničenog broja mjesta, obavezna je ranija prijava na kontakte Obiteljskog centra Varaždinske županije - tel/fax: +042 303 075, e-mail: [email protected], te na www.ocvz.hr.

Radionice će se održavati u prostorijama Obiteljskog centra u Ulici Julija Merlića 1a (II. kat), a voditelj treninga je Dubravko Šokčević, defektolog - s.p. – praktičar transakcijske analize.

Komentari