Evolution: Samo u Varaždinu pod ruku idu moda, ples i ekologija

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 30.04.2012. 13:26

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Varaždinska modna udruga Evolution održala je u ?etvrtak, 26. travnja 2012. svoju redovnu Izbornu skupštinu  na kojoj je izabrano novo rukovodstvo i donesen novi  Plan rada za naredni period kojim je najavljeno pokretanje modno plesne škole za najmla?e - „ Evolution Bambi kids“  .

Za predsjednika udruge jednoglasno je izabran Danijel Brklja? koji je dužnost Predsjednika obnašao i u proteklom razdoblju. Za Tajnika je izabran Jurica Cindori a za ?lanove Upravnog odbora : Silvija Jakopan,Mario Šamec, Ivana Kuzminski, Renata ?urajec, Stela Novak, Sanja Sajko, Zoran Jakuc i Robert Martinez.

U Planu rada istaknuto je pokretanje modno plesne škole za najmla?e pod nazivom „ Evolution Bambi kids“ koja se ve? odvija u gradovima Ivancu, Ludbregu i Novom Marofu a od mjeseca svibnja kre?e i u Varaždinu.

- Ujedno smo krenuli u završne pripreme za ovogodišnji „Energy of Evolution 2012„  koji ?e se održati 1. lipnja 2012. godine na središnjem gradskom trgu u Varaždinu, a o ove godine tema ?e biti Ekologija a i partneri smo u prijavi projekta iz pristupnih fondove EU-a odnosno IPA projekta vezanog uz reciklažu te ponovno iskorištavanje tekstila – istaknuo je tajnik udruge Jurica Cindori.

Komentari