Fizički najspremniji Varaždinci ogledali se na Gym&fitness challengeu

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 04.06.2014. 11:51

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Gym&fitness centar

U organizaciji GYM&FITNESS Centra Conning u subotu je održano veliko natjecanje iz funkcionalnog treninga na kojemu su sudjelovali fizički najspremniji natjecatelji u Varaždinu.

Riječ je o najpopularnijem načinu vježbanja u svijetu, a sam funkcionalni trening obuhvaća sve segmente fizičke pripreme (brzina, snaga, izdržljivost i kondicija). Natjecatelji su imali zadatak odraditi šest vježbi iz funkcionalnog treninga (čučnjevi, izbačaji, skokovi, dizanja…) i od svake vježbe napraviti 30 tehnički pravilnih i zadanih ponavljanja u što kraćem vremenu.

Samo natjecanje bilo je postavljeno po principu poligona vježbi i svaki je natjecatelj nastupao pojedinačno. Na natjecanje se odvažilo prijaviti 15 najspremnijih Varaždinaca a nastupilo ih je 11.

Na kraju natjecanja je najbolje vrijeme tj. najspremniji u Varaždinu bio Teofil Čekunec sa vremenom 7:50, drugi je bio Viktor Ipša sa vremenom 11:36 a treće vrijeme ostvario je Martin Šaško 12:21. Natjecanje se održalo u GYM&FITNESS CENTRU CONING u novoj i najljepšoj dvorani za funkcionalni trening u ovom dijelu Hrvatske a da je ovakav način vježbanja trenutno svjetski hit pokazali su brojni članovi i gledatelji koji su došli podržati i navijati za svoje favorite.

Voditelj Gym&fitness centra Coning, Marin Čubrić ističe kako je ovakav način treniranja osvijestio i pokrenuo novi val vježbača koji su željni izazova i koji žele unaprijediti svoje fizičke mogućnosti, te na taj način podići razinu svoje fizičke spreme.

- Svi koji žele mogu trenirati sa nama po programu koji izrađujemo za svakog osobno - ističe Marin Čubrić i poziva sve zainteresirane da dođu i isprobaju trenutno najpopularniji način treniranja kako u svijetu tako i kod nas.

Sve o velikom natjecanju (fotografije i video) možete pratiti na službenim stranicama Gym&fitness centra Coning: www.fitness.coning.hr ili na njihovoj facebook stranici  facebook fitness Coning

Komentari