GamePad iz Archosa ima kontrole i za igre

Piše: eVz/Pcchip.hr

Objavljeno: 29.08.2012. 16:12

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: pocket-lint.com

Iz Archosa stiže zanimljiv tablet koji prvenstveno namijenjen gamerima koji se može pohvaliti s hardverskim kontrolama koje se nalaze na samom uređaju, piše Pcchip.hr.

GamePad radi na 1,5GHz dvojezgrenom procesoru i dolazi sa sedam inčnim ekranom, a kako radi na Googleovom operativnom sustavu Android – verziji 4.o Ice Cream Sandwich, korisnicima su na raspolaganju brojne igre koje će moći skinuti s online trgovine Google Play.

Iz Archosa napominju da GamePad dolazi s posebnom tehnologijom koja osigurava kompatibilnost kontrolera na tabletu sa svim naprednim Android igrama. Također, u ovoj kompaniji kažu da veliki broj korisnika na svojim tabletima najviše igra igre, ali da do sada nije napravljen pravi gaming tablet koji će omogućiti uživanje u video igrama na način na koji to radimo na računalima i konzolama.

Stvari se s GamePadom mijenjaju te će korisnici igrama na tabletima moći upravljati s hardverskim kontrolama i putem ekrana osjetljivog na dodir. Ovaj bi se uređaj na tržištu trebao pojaviti tijekom listopada po cijeni manjoj od 150 eura.

Komentari