Ogroman interes za iPhone - 200 tisuća narudžbi u 12 sati

Objavljeno: 08.10.2011. 09:45

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

IAKO službena prodaja iPhonea 4S kreće tek u petak 14. listopada, od jučer nekoliko kompanija iz SAD-a putem weba prima narudžbe za uređaj za kupce iz Amerike, piše index.hr

U samo 12 sati, javljaju američki mediji, preko tvrtke AT&T prodano je čak 200 tisuća uređaja, a iz tvrtke su poručili kako je interes za uređaj otkriven samo dan prije smrti Stevea Jobsa golem. Dodaju kako nikad nisu imali takvu navalu niti na jedan uređaj.

Unatoč tome što su mnogi obožavatelji iPhonea razočarani jer su očekivali iPhone 5 a ne unaprijeđenu "četvorku", iPhone 4S mogao bi biti hit.

Kako javlja International Business Times upravo zbog smrti Stevea Jobsa iPhone 4S bit će najprodavaniji model jer će mu ljudi diljem svijeta zapravo kupnjom uređaja željeti odati počast.

A kako će biti u budućnosti?

iPhone 4S nije posljednji "izum" velikog Stevea Jobsa, IBT javlja kako se u idućim godinama očekuju iPhone 5 ali i neki drugi uređaji na kojima je Jobs radio. No, kakav će uspjeh postići ti uređaji i kako će funkcionirati bez Jobsa, ne zna se. Naime poznato je da je Jobs bio veliki perfekcionist i on je bio taj čija je riječ bila zadnja: nitko osim njega nije mogao reći: "Gotovo je, napravili smo sve i idemo sada to prodati".

Izvor: index.hr


Komentari