Još ništa od iPhone ''petice''?

Objavljeno: 04.10.2011. 15:59

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: idevicenews.org

Dugoočekivana Appleova konferencija na kojoj će biti predstavljen novi iPhone na rasporedu je već sutra, a glasine o tome da novi model  zapravo neće biti "petica", sve su jače, piše index.

Naime, postoji velika mogućnost da će na konferenciji "Let's talk iPhone" zapravo biti predstavljen iPhone 4S - snažnija i jeftinija izvedba sadašnjeg modela. Prema navodima portala AppleInsider, tvrtka je zapravo već ranije, greškom, sugerirala takvu mogućnost, jer su se u devetoj beta verziji iTunesa 10.5 "slučajno" našle informacije o budućem aparatu.

Navodno će novi iPhone 4S izgledati kao obična "četvorka", ali će imati unaprijeđene performanse. Imat će kameru od osam megapiskela, 512 MB radne memorije i procesor A5 kakav se koristi i u iPadu. Bit će dostupan u bijeloj i crnoj boji.

Ipak, najvažnija stvar vezana uz novi telefon jest činjenica da će biti jeftiniji. Takva se odluka može shvatiti kao želja da se "uzme dio kolača" i na tržištu uređaja nešto nižeg cjenovnog ranga, u kojem dominiraju telefoni s Android operativnim sustavom.

Izvor: index.hr

Komentari