Muškarcima nije potrebna Jessica Alba da bi osjetili privlačnost

Objavljeno: 21.03.2012. 17:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: windows7themes.net

Muškarce privlači široki spektar žena, i dok su sigurno opčinjeni igledom Keire Knightley i Jessice Albe, njima nije potrebna manekenka da bi se uzbudili. Ne treba im savršeno tijelo kao sa naslovnice modnog časopisa da bi osjetili životinjsku privlačnost prema vama, piše broj1.

Figura

Muškarci žele ženu koja ima figuru, koja će oblinama popuniti haljinu, ali su svjesni da je vaša kilaža dijelom rezultat genetike. Neki ljudi su prirodno mršavi, neki su deblji. Zato je za vas možda nemoguće smršavjeti ma koliko se trudile. Međutim "figura" - izvjesna preoporcija između bokova, struka i grudi - je nešto što je većini žena lako dostižno.

To je ono što muškarci žele.

Bore

Ove linije na licu kojih se svaka žena užasava, muškarci rijetko primjećuju. One, iako vjerojatno ima ekstremnih slučajeva, ne uništavaju vašu ljepotu. Nikada nećete čuti da muškarac kaže: "Baš mi se sviđala, ali se sada jako izborala." Njima jednostavno nije stalo do toga.

Tonus, celulit i mišići

Nema ničeg lošeg u teretani. Vodite zdrav život, vitke ste i osjećate se sjajno. Ali pločice na trbuhu? Nije tako privlačno... bar ne muškom spolu.

Celulit zbog kojeg stalno lupate glavu? Opustite se, muškarci ga ni ne primjećuju - oni vas gledaju u cjelini.

Vaša kosa

Žene se općenito dosta muče oko frizure: treba se ofarbati u odgovarajuću boju, ošišati i stilizirati kosu. Međutim činjenica je da muškarci ne primjećuju taj vaš trud.

Što se tiče dužine, mnogo se pričalo o tome da su muškarci ludi za dugačkom kosom. I mnogi od njih jesu. Ali se tijekom godina situacija malo promijenila i za neke žene (i neke muškarce) dođe vrijeme kada prerastu dugu kosu.

Vaš stil

Žene prate modu i to se nikada neće promijeniti. Međutim muškarci i nisu tako ludi za nekim posljednjim krikovima poput jahaćih hlača, gumenih klompi i nekih vrećastih stvari koje se sada nose. Oni na vama vole vidjeti one besmrtne komade poput trapera i bijele majčice; važno je da vam je taman, a ne dva broja veća.

Vaše takozvane mane

Ono što vi vidite kao mane - muškarci to smatraju jedinstvenim i intrigantnim. Prihvatite ono što vas razlikuje od drugih jer ćete tako biti još atraktivnije.

Vaš seksipil

Ako imate samopouzdanja i osjećate se seksipilnom - bit ćete mu puno poželjnije. Stav pravi veliku razliku.

Izvor: broj1.hr

Komentari