Nova aplikacija Sky Sports za iPad omogućuje vam da zavirite u F1

Piše: evz/zimo.co

Objavljeno: 18.03.2012. 15:02

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Aplikacija koja stiže pred novu sezonu formule 1, korisnicima omogućuje da osim streaminga u HD-u gledaju i formulu jedan iz osam različitih kuteva, piše zimo.co

Zaljubljenici u ovaj oktanski sport će tako F1 moći pratiti osim na TV-u i putem iPada i to kako bi zavirili u neke druge kuteve. Tokom utrke, korisnici će tako moći birati između osam različitih kamera od kojih se neke nalaze na samom bolidu, pratiti izdvojene trenutke utrke, podatke o samoj utrci u realnom vremenu, itd.

Sky Sports za iPad, otprije poznata i pod nazivom Sky Sports News aplikacija, osim formule 1 uskoro će nuditi slične stvari i za ostale sportove. Pristup aplikaciji uključuje i neke od dodanih Sky TV paketa, no nažalost, za sada ćemo ipak pričekati ove pakete i prijenos uživo pošto aplikacija radi samo u Velikoj Britaniji i Irskoj, no možda se netko od naših dosjeti napraviti nešto ovakvo.

Bilo kako bilo, zanimljivo je vidjeti kako se sve više korisnicima daje mogućnost praćenja sportskih događanja i putem tablet uređaja. Naravno, ovo ne znači kraj za TV, već dodana vrijednost događajima koje i onako pratite, Ameri to vole nazvati ‘three screen strategy’ – odnosno praćenje putem TV-a, smartphonea i tableta.

Komentari