Plaćanje PayPalom uskoro i u offline svijetu

Piše: evz / zimo.co

Objavljeno: 17.09.2011. 14:38

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: youtube.com

Servis za online plaćanje PayPal polako priprema mogućnost plaćanja i u offline svijetu, pa je tako predstavio svoj plan i viđenje upravljanja plaćanjima u fizičkim trgovinama, prenosi zimo.

Iako Square, servis koji je pokrenuo osnivač Twittera Jack Dorsey, već nudi slične mogućnosti, PayPalovo viđenje je nešto drugačije.

Iz Pay Pala pripremaju nekoliko različitih načina plaćanja u offline svijetu pa ćemo tako moći platiti ukucavanjem telefonskog broja i pina, drugi način će omogućiti kupcima da u prolazu telefonom dodirnu terminal u trgovini i treći način jest da se plaća PayPal karticom.

- Mi nismo tu da forsiramo korištenje tehnologije za kupce i prodavače. Mi omogućujemo konzumentima da plate načinom koji im odgovara - istaknuo je  Sam Shrauger iz PayPala.

Testiranje ovog načina plaćanja kreće krajem godine, a svima bi moglo biti dostupno sredinom sljedeće godine. PayPal, koji sada ima oko 100 milijuna aktivnih korisnika, zarađivat će od provizije od svakog plaćanja kao što je to slučaj sa online plaćanjima.

izvor: zimo.co

Komentari