Skype preuzima servis grupnih poruka GroupMe

Piše: evz / zimo.co

Objavljeno: 22.08.2011. 16:12

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: theatlanticwire.com

Na svom blogu i Skype i GroupMe objavili su kako će Skype preuzeti GroupMe servis koji omogućuje korisnicima da ostanu u kontaktu i stvaraju odluke, prenosi zimo.co.

Ovo je zasigurno velik korak za GroupMe koji će imati pristup svih 175 milijuna Skypeovih korisnika kako bi proširili mogućnosti ovog servisa.

- Skype i GroupMe imaju istu viziju kreiranja aplikacija i iskustvo koje se zasniva na dnevnoj komunikaciji za milijarde ljudi. Skype će i dalje nastaviti tražiti top talente i tehnologiju koja viziju pretvara u realnost – istaknuo je CEO Skypea Tony Bates.

Također, Bates dodaje kako je kompanija GroupMe izradila odlično iskustvo korištenja grupnih poruka koja radi na nekoliko mobilnih uređaja i platforma, te kako njihov servis ima savršenog smisla kao dodatak pozivima, videu i chatu na Skypeu.

S druge strane, Jared Hecht, suosnivač GroupMe ističe kako postoje prirodni afiniteti između Skypea i GroupMe te njihovim zajedničkim ciljevima da i dalje nastave razvijati alate koji ljudima omogućuju lakšu komunikaciju, dijeljenje i kako bi ostali u kontaktu sa svojim najmilijima.

Skype je platio oko 85 milijuna dolara samo godinu dana staroj kompaniji kako bi postao vlasnik GroupMe, prenosi AllThingsDigital.

izvor: zimo.co

Komentari