Veliki rođendanski koncert Cold Snapa u Domu željezničara 7. rujna

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 15.08.2013. 10:46

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Varaždinski metal band Cold Snap 7. rujna koncertom u Varaždinu proslavit će 10 godina rada.

Koncert će se održati u nekad najpoznatijem prostoru za koncerte i kulturne manifestacije Domu željezničara, od 19 sat, prostoru koji je Grad Varaždin dodijelio mladima i udrugama mladih Grada Varaždina. Od zadnjeg koncerta u tom prostoru prošlo je gotovo 10 godina i dečki iz banda smatraju da je vrijeme da taj prostor ponovo oživi.

Cold Snap će predstaviti svoj treći album "World War 3" i proslaviti 10 godina sa svojom publikom - varaždinskom publikom. Uz Cold Snap nastupiti će odličan Zoran Mišić & Fireball iz Valpova, Muscle Tribe Of Danger And Excellence iz Zagreba i Under Melody iz Goričana.

Minimalna donacija za ulaz je simboličnih 20 kn.

Na koncertu će se nalaziti "kreativna kutija" u koju će svatko moći ubaciti papir sa željama, prijedlozima i idejama vezanim uz taj kultni prostor grada Varaždina, a Kulturna udruga mladih "Centar Scena" pobrinuti će se da sve prijedloge i ideje dođu u ruke gradonačelnika Gorana Habuša i u ruke Savjeta mladih grada Varaždina.

Nakon koncerta 7. rujna, prostor će se krenuti preuređivati, izolirati i pripremiti da ponovo postane jedno od kultnih mjesta u gradu Varaždinu i regiji.

Komentari