FOTO: Zbog Varaždinki Španjolci škole okitili hrvatskim zastavicama

galerija-images/varazdinske uciteljice u spanjolskoj

Objavljeno: 28.10.2014. 12:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Gordana Foder

Učiteljice varaždinske IV. OŠ Sofija Fruk, Antonija Benjak i Gordana Foder u sklopu dvotjednog praćenja rada kolega i kolegica u Španjolskoj obišle su CP Mosaico u Sevilla-i...

Varaždinske učiteljice u Školi C.P. Mosaico susrele su se s njihovom ravnateljicom Aurorom Moreno Garrido. Njihov posjet realiziran je u sklopu niza aktivnosti predviđenih programom Erasmus+ za 2014.g., za Ključnu aktivnost 1, u području općeg obrazovanja koji uključuje i mobilnost učitelja.

- Domaćini su nas u Sevilla-i dočekali u školi koja je okićena hrvatskim zastavicama. U ovoj prigodi upoznali smo se s načinom rada u školi i nazočile smo nastavi. Za nas organiziraju i Family day. Odnosno, roditelji će doći u školu te ćemo vidjeti kakva je suradnja škole i lokalne zajednice – naglasila je Gordana Foder.

Podsjetimo, glavni ciljevi projekta „Poboljšanje programa rada i internacionalizacije IV. osnovne škole Varaždin“ Erasmus+, KA1, su uključivanje djece s posebnim potrebama u redovni oblik školovanja; poboljšanje školskog kurikuluma, godišnjeg plana i cjelokupnog rada škole te povećanje suradnje s roditeljima i lokalnom zajednicom.

CP Mosaico (Mosaico Public School) ima iskustva i znanja u svim navedenim područjima koje mogu podijeliti s učiteljicama IV. osnovne škole Varaždin.

One će ih po povratku u Varaždin podijeliti sa svojim kolegama i učenicima, te tako utjecati na boljitak lokalne zajednice:
{gallery}varazdinske uciteljice u spanjolskoj{/gallery}

Komentari