Gradska vrtlarija Parkova – put do najljepše okućnice

Objavljeno: 09.10.2014. 08:19

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Parkovi

Izvor: galerija-images/Parkovi gradska vrtlarija

U današnjem ubrzanom tempu života zelenilo i cvijeće postalo je svojevrsna alternativa i oaza mira, prostor koji stimulativno djeluje na čovjeka.

Upravo takvo okruženje, mjesto za opuštanje i uživanje u prirodi, moguće je stvoriti i u gradskim uvjetima. Samo uređenje vrtova i okućnica individualna je stvar njegovih vlasnika.

Ukoliko razmišljate o uređenju, a ne znate kako, idealna destinacija za Vas je Gradska vrtlarija Parkova u ulici Gustava Krkleca. Iskusni vrtlarski stručnjaci Parkova rado će vam dati savjete, a ukoliko nemate ideju kako urediti vašu okućnicu, pomoći će vam i krajobrazni arhitekti Parkova – poručuju iz Parkova.

Radno vrijeme Gradske vrtlarije je radnim danom od 8 do 18 sati, a subotom od 7 do 13 sati.

Gradska vrtlarija Parkova je u Varaždinu već odavno prepoznata kao mjesto na kojem i najzahtjevniji kupac može pronaći bogat izbor najkvalitetnijeg bilja, a sve to po najpovoljnijim cijenama.

Većina proizvoda koje možete naći u Gradskoj vrtlariji dolazi iz rasadnika Parkova ili je domaće proizvodnje te je kao takvo bolje prilagođeno našim uvjetima sadnje. Veliki je izbor i bobičastog voća  (malina, kupina, aronije, borovnica, ogrozda, ribiza), a prateći svjetske trendove, kolekcija bilja svake godine upotpunjuje se novim biljkama – ističu u Parkovima.

Samo za vjerne kupce u mjesecu listopadu u Parkovi pokreću akciju „Dani Thuja Smaragd“ te će svi kupci dobiti dodatni popust za kupovinu Thuja Smaragd, svih veličina.

Radovi u vrtu mogu započeti! Da bi vaš  vrt i okućnica zablistali nije potrebno puno novca. Posjetite Gradsku vrtlariju Parkova i odaberite prave biljke po najpovoljnijim cijenama i uživajte u svojoj zelenoj oazi – zaključuju u Parkovima.

Više informacija može se dobiti na email adresi [email protected] ili na broju telefona 042 330 082.

{gallery}Parkovi gradska vrtlarija{/gallery}

Komentari