Nalaz građevinske inspekcije pokazao da Marlex Invest sve radi po zakonu

Objavljeno: 30.10.2014. 13:16

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Ilustracija/arhiva eVaraždin.hr

Izvor: galerija-images/uspos inspekcija

Nakon što je nepoznata osoba u ime Udruge stanara POS-a i njenog predsjednika Tomice Drvara-Trtinjaka građevinskoj inspekciji prijavila privatnu tvrtku Marlex Invest iz Varaždina, inspektorat je donio nalaz prema kojem je vidljivo da je navedena tvrtka sve radila u skladu sa zakonom.

>> Tko je u ime USPOS-a prijavio Marlex Invest građevinskoj inspekciji?

Udruga stanara POS-a jučer se oglasila priopćenjem u kojem je navela kako je netko ukrao podatke Udruge u njenog predsjednika Drvara-Trtinjaka te građevinskoj inspekciji prijavio tvrtku Marlex Invest. Sve je prijavljeno policiji, koja cijeli slučaj istražuje, a gotov je i nalaz građevinske inspekcije prema kojem je vidljivo da Marlex Invest djeluje po slovu zakona.

- Izvršen je inspekcijski nadzor, međutim nije utvrđena povreda Zakona i propisa iz nadležnosti građevinske inspekcije i nem osnove za vođenje inspekcijskog postupka - stoji u nalazu više građevinske inspektorice Iris Rožmarić.

Udruga stanara POS-a još je jednom napomenula da ni USPO ni itko od njenih članova ne radi prijave državnim institucijama protiv drugih osoba.

Zajedno s nalazom insprktorata, predsjednik USPOS-a je poslao i prijavu koju je nepoznata osoba podnijela u njegovo ime i ime Udruge.

{gallery}uspos inspekcija{/gallery}

Komentari