na čelu novi ljudi

DVD Kamenica izabrala novo vodstvo

Objavljeno: 03.02.2017. 09:04

Zadnja izmjena: 03.02.2017. 09:08

Foto: Općina Lepoglava

DVD Kamenica ovih je dana na svojoj skupštini izabrala novo vodstvo Društva. Na čelu će u naredne četiri godine biti Zorislav Rodek, a dužnost će zapovjednika obnašati Ivan Jakopović.

Novoizabrani predsjednik Zorislav Rodek osvrnuo se na prošlogodišnja zbivanja za DVD Kamenicu te istaknuo obnovu vatrogasnog doma, nabavu novog vatrogasnog vozila i stručno ojačanje njihova kadra. Nadolazeći planovi, na koje je predsjednik Rodek stavio naglasak, odnose se na izgradnju društveno-vatrogasnog doma koji neće biti dom samo kameničkih vatrogasaca već i sama budućnost razvoja Kamenice. Taj projekt DVD Kamenica priprema uz potporu Grada Lepoglave.

Na Skupštini su dodijeljene i razne zahvalnice i priznanja članovima Društva. Proglašen je i najvatrogasac DVD-a Kamenice za proteklu godinu: Željko Kišićek. Robert Rodek dobio je priznanje za 20 godina kontinuiranog blagajničkog rada. Skupštini su bili nazočni i gradonačelnik Marijan Škvarić, njegov zamjenik Hrvoje Kovač i predsjednik Gradskog vijeća, Robert Maček.

 

Komentari