MNK Novi Marof bolji od državnog prvaka s uvjerljivih 3:0

Objavljeno: 13.01.2011. 12:11

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Malonogometni klub Novi Marof s 3:0 je pobijedio favorizirani Nacional, aktualnog državnog prvaka i tako ostvario prvu pobjedu nakon čak sedam kola bez slasti pobjede.

Pobjeda je ostvarna pred punom novomarofskom dvoranom, a bilo je vrlo zanimljivo na parketu, jer je atmosfera bila prilično naelektrizirana.

Vrijedi svakako istaknuti da su domaći bili bez Hasije, Novaka, Martana i Štorge, a gosti bez Koraba Morine i Capara. Prvo poluvrijeme je proteklo u izjednačenoj utakmici da bi pred kraj poluvremena Samir Krasniqi pogodio za vodstvo domaćina.

U nastavku igre se zaoštrilo nakon isključenja vratara gostiju Stojkića, koji je isključen zbog nastraja na Turkovića nakon sučevog zvižduka. S igračem više Novomarofčani podižu prednost na 2:0 preko Petrića, a dvije minute prije kraja Krasniqi potvđuje epitet junaka susreta, pogotkom za 3:0.

- Lijep je osjećaj zabiti Nacionalu, no nisam ja bitan, bitni su bodovi koje smo osvojili, naročito na domaćem terenu, a sada se i malo lakše diše. BIla je prava utakmica, ostavili smo srce na terenu i zasluženo pobijedili – kazao nam je 26-godišnji “junak”, Varaždinac Samir Krasniqi.

Gosti iz Zagreba, dosta su se nakon utakmice žalili na suđenje.

- Po meni je bilo korektno suđenje, njihov golman je izgubio živce nakon jednog duela te je zasluženo isključen – zaključio je dvostruki strijelac protiv Nacionala.

Nakon mnogo pehova, teške ozljede Hasije, te ozljeda Martana i Novaka, što je uzrokovalo dosta problema te lošije rezultate nakon odličnog starta u sezonu, MNK Novi Marof se tako vratio na pobjedničke staze. Trenutno se nalaze na 10. mjestu tablice, a ukoliko nastave s ovakvim igrama, vrlo brzo će ponovno prema gore. Novi Marof je u sljedećem kolu slobodan, potom je kratka pauza te varaždinski predstavnik u 1. HMNL gostuje u Kninu.

Nacional se ove sezone dosta "muči", nakon lanjske pobjedničke sezone, ove se nalaze tek na 5. mjestu tablice.


Komentari