aktivno u novom marofu

FOTO: U Novom Marofu otvoren street workout park - vježbalište na otvorenom, prvo takve vrste u regiji

Objavljeno: 30.09.2016. 19:00

Zadnja izmjena: 30.09.2016. 22:09

Foto: Petra Mlinarić

U nastavku uspješnog programa koji provodi Grad Novi Marof, "Mladi: snaga zajednice", danas je u neposrednoj blizini centra grada otvoreno vježbalište na otvorenom - street workout park. 

Park je okupio posjetitelje svih uzrasta, što i ne čudi budući da je ovo vježbalište prvo u regiji. 

Otvorenju je prisustvovao gradonačelnik, Siniša Jenkač koji je pozdravio sve prisutne i posebno zahvalio donatorima. Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo uspjehom programa, a posebno, kao bivši sportaš, zadovoljstvo mladima koji će ovaj park i koristiti. 

-Okupljajte se, organizirajte i vježbajte! - poručio je gradonačelnik, pritom najavivši nova ulaganja sljedeće godine. Tako je u planu nova ograda oko malog i velikog igrališta, proširenje košarkaškog, kao i nabava dodatnih sprava za vježbanje. 

Predstavnik neformalne skupine mladih s područja Grada, Toni Maltar nije krio oduševljenje što je park u funkciji, te je zahvalio Gradu i svim sponzorima kojima su podijeljene i zahvalnice. 

 - Ovaj park je nastao iz razloga što nema takvih parkova u okolici i što su mladi Novog Marofa htjeli nešto dati Gradu.  - rekao je Toni Maltar.

Na otvorenju su također sudjelovali i članovi udruge Street Brothers iz Zagreba koji su impresionirali posjetitelje atraktivnim akrobacijama.

 

Komentari