rođendanski poklon

Za 65. rođendan, vatrogasci DVD-a Šćepanje dobili novo vozilo

Objavljeno: 24.08.2016. 15:45

Zadnja izmjena: 24.08.2016. 15:50

Dobrovoljno vatrogasno društvo Šćepanje bogatije je za novo vatrogasno vozilo za prijevoz članstva. Prošlog vikenda, Načelnik Općine Breznički Hum, Zoran Hegedić predao je ključeve novog vozila predsjedniku Vatrogasne zajednice Općine Breznički Hum i DVD-a Šćepanje Branku Mataku i zapovjedniku DVD-a Šćepanje Vjekoslavu Ruseku.

Načelnik se obratio okupljenima izrazivši zadovoljstvo radom ovoga vatrogasnog društva te je istaknuo kako se osjeća ponosnim na vatrogaskinje i vatrogasce iz Šćepanja koji doprinose ugledu Općine Breznički Hum na svim područjima djelovanja.

Napomenuo je da su članovi DVD- a Šćepanje zaslužili dobiti novo vatrogasno vozilo nakon 65 godina aktivnog djelovanja i zalaganja. Predsjednik Branko Matak zahvalio je načelniku na dobroj suradnji koju ostvaruju Općina, vatrogasna zajednica i DVD.

Novo vozilo će biti smješteno u novoj garaži koja je trenutno u izradi. To je još jedna aktivnost članova ovoga DVD-a koji su odradili velik posao uloživši svoj nesebični rad i vrijeme.

Primopredaju vozila su prirustvovali članovi DVD-a Šćepanje, a uz mještane su svečanosti nazočili uzvanici iz Vatrogasne zajednice Općine Breznički Hum, DVD-a Breznički Hum i DVD-a Radešić.

Komentari