Nogometna nedjelja: U Jalkovcu derbi Varteksa i vodećeg cestičkog Poleta

Objavljeno: 22.03.2015. 10:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Nikola Kokotec

Nakon vrlo sadržajne nogometne subote, očekuje nas jednako zanimljiva nogometna nedjelja. Središnji susret dana odigrat će se u Jalkovcu gdje se sastaju domaći Varteks i vodeći Polet iz Cestice.

Bit će to pravi derbi kola s obzirom da obje ekipe u proljetnom dijelu ne priznaju ništa drugo osim pobjede.

Cestičani su u dosadašnjem tijeku prvenstva slavili protiv šemovečke Mladosti 2:1 i Čeva 3:1, dok su varteksovci bili bolji od Varaždina ŠN 2:1 i svibovečkog Podravca 3:1.

Ishod susreta 18. kola tako je vrlo teško prognozirati, no sve u svemu neće pasti mnogo golova jer se sastaju prva i treća obrana lige. Naime, Polet je primio 18, a Varteks 22 gola.

Bit će tako vrlo neizvjesno, a vrlo vjerojatno odlučit će individualna inspiracija s jedne ili s druge strane.

Susret počinje od 15 sati, a na rasporedu su preostalih pet susreta 18. kola Prve županijske nogometne lige. Sada trećeplasirani Varaždin ŠN ugošćuje posljednjeplasirane Srakare, četvrtoplasiranom Čevu u goste dolazi Nedeljanec, a zanimljivo će biti u susretu Rudara 47 i Bednje u Donjem Ladanju.

Lepoglava i tuhovečki Polet igraju derbi donjeg dijela ljestvice, a sastaju se i Dinamo i Dubravka u Babincu.

U Međužupanijskoj ligi od 15 sati na teren će tri županijska predstavnika. Zadrugar ugošćuje Graničar iz Kotoribe, Zelengaj u Donjem Kućanu Pušćine, dok gojanečka Plitvica gostuje kod Sloge u Čakovcu.

Na rasporedu su preostali susreti u drugim županijskim ligama. U istočnoj diviziji vodeća Mladost iz Margečana gostuje kod Zagorca, drugoplasirana biškupečka Mladost igra protiv Udarnik 32, dok je na rasporedu susret Mladosti i Beretinca u Varaždinskim Toplicama.

U zapadnom dijelu vodeći Omladinac u Jurketincu ugošćuje Vindiju, drugoplasirani Orač odlazi u Majerje, a Vratno i Nova Ves igraju lokalni derbi.

Komentari