najbolji mladi igrači europe

NOGOMETNI SPEKTAKL U VARAŽDINU Abel Ruiz bi sutra protiv Nijemaca mogao ući u povijest Eura

Objavljeno: 15.05.2017. 12:25

Zadnja izmjena: 15.05.2017. 12:27

Sutra pod svjetlima reflektora od 20:30 na stadionu Varteksa imat ćemo priliku gledati još jedan nogometni spektakl. Ovaj se put u polufinalu EURO U-17 natjecanja susreću Španjolska i Njemačka.

>> VIDEO: SUTRA NA VARTEKSOVOM STADIONU Gledajte sudar budućih velikih zvijezda Barce i Lyona

Španjolce smo ovdje vidjeli prije 3 dana kada su se uspjeli oporaviti nakon ranog gola Francuza i na koncu pobijediti s 3:1. Oba vodeća strijelca ovih momčadi - Amine Gouiri i Abel Ruiz postigli su zgoditke i time izjednačili rekord EURO U-17 natjecanja od 8 postignutih golova. Gouiri je sada ispao iz daljeg natjecanja, a ubojiti napadač Barcinog podmlatka Ruiz sutra bi - ukoliko postigne gol - mogao ući u povijest natjecanja kao najbolji strijelac svih vremena.

I Arp bi mogao ući u povijest

No, treba odmah spomenuti kako i Nijemci imaju svog aduta - mladi igrač Hamburgera Jann-Fiete Arp  već je zabio 7 golova na ovom prvenstvu, pa se i njemu otvaraju vrata mogućnosti da bude najbolji strijelac. Nijemci su u četvrtfinalu pobijedili Nizozemsku s 2:1, ne treba ni pričati da se radi o reprezentaciji koja je uvijek spremna za najviše domete. Za sutrašnje polufinale Španjolaca i Nijemaca vlada velik interes pa se ponovo očekuju dobro popunjene tribine stadiona u Varaždinu i atraktivan nogomet. Pobjednik će već ovoga petka opet u Varaždinu zaigrati u finalu, u kojemu ga očekuje bolji iz susreta Turske i Engleske koji se danas igra u Zaprešiću.

Komentari