Sportska subota: Varaždin sa Zavrčem, Dabrovi ugošćuju vinkovačku Spačvu

Objavljeno: 21.02.2015. 09:22

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Nenad Kovačić

Očekuje nas vrlo bogata sportska subota, a središnji susret dana odigrat će nogometaši Varaždina koji od 15 sati na stadionu Varteksa dočekuju slovenskog prvoligaša Zavrč.

Varaždinci su u dosadašnjem tijeku priprema izgubili samo od druge momčadi Dinama, dok su u preostalim susretima uvjerljivo pobjeđivali. Susret sa Zavrčem, kojeg vodi bivši trener Varaždina Ivica Solomun, bit će svojevrsna generalna proba.

- U tom susretu vidjet ćemo pravo stanje i kvalitetu momčadi bez obzira što će slovenski provoligaš stići u kombiniranom sastavu - rekao je trener Varaždina, Miljenko Mumlek te dodao kako pojedinim segmentima u igri nije zadovoljan.

- Fizički smo dobro pripremljeni, no nisam zadovoljan suradnjom između linija. Također moramo smanjiti i broj individualnih grešaka, a kada popravimo te stvari u igri, bit ćemo iznimno opasni - dodao je Mumlek.

Na teren će u subotu i rukometni prvoligaši. Dabrovi u sklopu 18. kola Premijer lige u dvorani na Dravi od 19 sati ugošćuju vinkovačku Spačvu, dok Kokice od 18 sati gostuju kod Splita 2010 u sklopu 16. kola Prve hrvatske rukometne lige za žene.

U goste će i stolnotenisačice Varaždina koje će pobjedu tražiti kod Bjelovara u 17 sati, dok stolnotenisače IGEA-e Željezničar od 11 sati čeka Dr. Časl, a u 18 sati koprivnička Podravka.

Pobjedu traže i malonogometaši Novog Marofa koji od 18,30 sati u dvorani Osnovne škole Novi Marof ugošćuju dubrovački Square, a domaćin su i odbojkaši Varaždin Volleya koji u maloj dvorani na Dravi od 19 sati ugošćuju zagrebačku Croatiju u osmom kolu 1.HOL skupine 4.

U borbu za bodove će i košarkaši koji se natječu u košarkaškoj A-2 ligi Sjever. Ivančica dočekuje Petar Zrinski od 15,30 sati, Grafičar gostuje kod Radnika u Križevcima u 20,30 sati, dok Vindiju od 18,30 sati čeka gostovanje kod Križevaca.

Komentari