Jedna od 10 najboljih na svijetu

Provedite sat i pol smijeha uz 'Ružičaste naočale' Marine Orsag

Objavljeno: 03.02.2016. 21:11

Zadnja izmjena: 15.02.2016. 21:53

Foto: Facebook

Početkom prosinca Marina Orsag izabrana je za najbolju stand-up komičarku kontinentalne Evrope i Rusije na prestižnom globalnom natjecanju Jokenation, a premijeru svog novog showa 'Ružičaste naočale' održat će u varaždinskom kinu Galerija u srijedu, 10. veljače s početkom u 20.30 sati...

Spomenutom titulom se 38-godišnja se Zagrepčanka uvrstila u 10 najboljih zabavljača ove vrste na svijetu te joj je pripala čast da nastupi u slavnoj Stravinski dvorani u švicarskom Montreuxu zajedno s ostalih 9 pobjednika.

Nakon ovacija koje je pokupila od publike i kolega te kratkotrajnog božićno-novogodišnjeg odmora, Marina se posvetila radu na novom autorskom showu pod nazivom Ružičaste naočale kojeg će premijerno izvesti u Varaždinu. 

Nastupom u kinu Galerija započet će i njezina turneja po Lijepoj našoj i susjednim zemljama, a kako sama kaže odluka da ju otvori upravo barokni biser sjeverozapadne Hrvatske bila je vrlo laka i logična.

-  Varaždin je prijestolnica kulture, grad bogatog naslijeđa i žive sadašnjosti čiji stanovnici posjeduju brojne talente što su nebrojeno puta već dokazali kroz povijest. A da vole dobar humor potvrđuje i moj kolega Varaždinac Goran Furjan s kojim redovno nastupam u Studiju Smijeha i izvan njega već 6 godina, a zbog kojeg sam još više zavoljela ovaj grad i njegove ljude – naglasila je Orsag.

U svom trećem solo stand-up showu Marina će s proći kroz faze djetinjstva, odrastanja, neodrastanja, izgubljenih i nađenih ljubavi te kroz sve one sitne apsurdne stvari koje nas svakodnevno okružuju. 

Sukladno stanju u državi u kojoj svaki dan plačemo od razočaranja, tuge i šoka, doći na sat i pol plakanja od smijeha, više je nego potrebno svima nama.

- Posebno me veseli što ću upravo Varaždincima prvima pokazati kako promatram svijet kroz moje ružičaste naočale - izjavila je Marina, a svi koji žele vidjeti njen novi show ulaznice mogu nabaviti u  Suvenirnici na Korzu.

Komentari