Obje nesreće u petak

Ozlijeđena dva biciklista - prvi s 2,91 promila u Malom Bukovcu, a drugi u Horvatskom odbio alkotest

Objavljeno: 27.06.2016. 12:29

Zadnja izmjena: 27.06.2016. 12:30

Foto: Ilustracija

U petak, 24. lipnja, oko 19 sati na županijskoj cesti u Horvatskom u prometnoj je nesreći ozlijeđen 52-godišnjak. Upravljao je biciklom iz smjera Jerovca prema Lipovniku, prevozeći na upravljaču plastičnu vrećicu s prehrambenim proizvodima.

U jednom je trenutku, zbog smanjene stabilnosti bicikla uzrokovane prijevozom predmeta, izgubio nadzor nad upravljačem i pao u desni cestovni jarak. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Prilikom postupanja policijskih službenika, vozač je odbio alkotestiranje i vađenje krvi i urina.

Muškarac starosti 49 godina ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 24. lipnja, oko 22:45 u Ulici Mihovila Pavleka Miškine u Malom Bukovcu. Upravljao je biciklom pod utjecajem alkohola od 2.91 g/kg, i to bez upaljenih svjetala i korištenja reflektirajućeg prsluka, iz smjera Selnice Podravske.

Uslijed utjecaja alkohola u jednom je trenutku izgubio ravnotežu i pao s bicikla na kolnik. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Komentari