13. susreti umirovljenih policijskih djelatnika

Objavljeno: 17.09.2011. 07:52

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Andrej Švoger/Cropix

Na prostorima Gradske sportske dvorane kraj Drave održao se već tradicionalni 13. susret policajaca umirovljenika Republike Mađarske i Policijskih uprava varaždinske i međimurske.

Susret je započeo pokaznom vježbom Interventne policije Policijske uprave varaždinske, a nastavio se sportskim igrama i druženjem umirovljenih policajaca.

- Svake je godine jedna udruga umirovljenih policijskih djelatnika domaćin i organizira naše susrete. Ove godine mi smo organizatori, a gosti su nam udruge iz prijateljske Mađarske, iz gradova Nagykanizsa i Marcali.– rekao nam je Antun Sačić, predsjednik Udruge umirovljenika djelatnika policije Varaždin.

Kako je ovo i sportsko druženje, umirovljenici su se okušali i u sportovima primjerenim za njihove godine, pa su se tako četiri ekipe po tri člana natjecale u bacanju lopte u koš, pucanju lopte u gol i kuglanju.

Umirovljeni policijski djelatnici, istaknuo je Sačić, sastaju se kako bi se družili, razmjenjivali iskustva, bili potpora jedni drugima te zajedno svladavali probleme na koje nailaze.


Komentari