Ako dvojite, posjetite portal "Za koga glasati" i odlučite

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 09.11.2011. 10:30

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Screenshot

Povodom predstojećih parlamentarnih izbora u Republici Hrvatskoj u 2011. godini u rad je pušten portal "Za Koga Glasati?"

Predstojeći parlamentarnih izbori u Republici Hrvatskoj u 2011. godini inicirali su puštanje u rad portala "Za Koga Glasati?".  Portal je zamišljen kao medij na kojemu će se obrađivati, objavljivati i statistički prikazivati relevantne političke teme o lokalnim, parlamentarnim i predsjedničkim izborima, a u danom periodu njihovog trajanja.

Kako bi upoznali širu javnost o kandidatima na predstojećim parlamentarnim izborima, na portalu su predstavljeni profili stranaka, nezavisnih lista, kao i političara.

Profili će dati kratki informativni pregled o stranici, nezavisnoj listi ili političaru, a registriranim korisnicima portala, odnosno posjetiteljima omogućili smo da ostavljaju svoje glasove podržavanja ili ne podržavanja po načelu 1 posjetitelj = 1 glas.

Ukupan omjer glasova prikazivati će postotak popularnosti stranke, nezavisne liste i političara. Registrirani korisnici mogu aktivno sudjelovati u diskusijama, ostavljati komentare, te ocjenjivati komentare drugih posjetitelja.

Na portalu će se prikazivati aktualne novosti koje svakodnevno piše uredništvo portala "Za Koga Glasati?". Prenosit će i novosti svih najvažnijih news portala u RH. što čini ovaj portal izrazito praktičnim za pregled svih aktualnih političkih novosti u RH.

Uz novosti, posjetitelji portala moći će čitati tjedne kolumne, koje će dati pregled i osobni osvrt kolumnista na politička zbivanja u jednom tjednu predizbornih aktivnosti.


Izvor: za-koga-glasati.com

Komentari