Aktivni zimski praznici za varaždinske osnovnoškolce

Piše: eVz

Objavljeno: 24.12.2012. 14:04

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: Ilustracija

Učenicima osnovnih škola s područja Grada Varaždina, pod pokroviteljstvom Grada Varaždina, a u organizaciji Atletskog kluba „Sloboda“ i udruge Kamisport, omogućeno je aktivno provođenje zimskih praznika.

Atletski klub „Sloboda“ organizira Atletsku igraonicu, odnosno kvalitetno provođenje slobodnog vremena učenika od I. do VI. razreda pod budnim okom licenciranih trenera Marije Hižman i Nenada Pavličeka.

Aktivnosti će se održavati u dvorani Stadiona Sloboda prema utvrđenom rasporedu. Učenici su se javljali u školama a svi oni koji još to nisu učinili mogu u navedenim terminima doći na Stadion.

Aktivnosti Atletske igraonice besplatne su za učenike odnosno roditelje, a troškove podmiruje Grad Varaždin.

U organizaciji Kamisport d.o.o., učenici u toku zimskih praznika mogu, uz prethodnu najavu i uz plaćanje, učiti vještine klizanja.

Prijevoz prijavljenih učenika od škole do klizališta uz Gradsku sportsku bit će besplatan, a troškove financira Grad Varaždin.

Raspored i satnicu atletske igraonice koja će se održati od 2. do 11. siječnja 2013. godine na stadionu "Sloboda" možete pronaći na stranicama Grada.

U slučaju većeg broja prijavljenih učenika, voditelji atletske igraonice u dogovoru sa učenicima korigirati će predloženu satnicu.

Komentari