Alternativa želi akustički urediti sportsku dvoranu

Objavljeno: 07.03.2011. 08:54

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Udruga mladih Alternativa, kao dugogodišnji glavni organizator rock manifestacija na području Grada Novog Marofa, prepoznala je potencijal bivše sportske dvorane koja je dana udrugama mladih na korištenje, te su odlučili predstaviti projekt koji će Novom Marofu dugoročno omogućiti adekvatan i kvalitetan koncertni prostor s vrhunskom akustikom.

Akustičko uređenje prostora svodit će se na oblaganje zidova elementima sa značajnom apsorbcijom zvuka, a cilj takve obrade prostora je smanjenje vremena odjeka, poboljšanje zvučne slike i izolacije u prostoriji, a sve u svrhu da se dobije jedan od najboljih malih prostora za koncerte u okolici, ističu u Udruzi Alternativa.

Dodaju da bi akustičko uređenje prostora koštalo oko 10 tisuća kuna koliko košta materijal za izvedbu posla, budući da su članovi Udruge Alternativa fizički i organizacijski dio posla spremni odraditi volonterski.

Projekt je jednoglasno prihvaćen na sjednici Savjeta mladih grada Novog Marofa, a u udruzi Alternativa nadaju se da će i Gradsko vijeće prihvatiti njihov projekt.


novi-marof.hr



Komentari