Božićna zabava u Luminiju za cijelu obitelj

Objavljeno: 21.12.2012. 11:07

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

U veselom blagdanskom duhu, Lumini centar organizira u subotu, 22.prosinca  u 18 sati Božićno događanje na kojem će se pjesmom, plesom, recitacijom i raznim igrokazima obilježiti nadolazeće blagdane.

Pridružite se veselom blagdanskom raspoloženju u Lumini centru i dobro zabavite na Božićnom događanju uz stotinjak mladih, talentiranih izvođača i slatkih iznenađenja.

Sve posjetitelje očekuje bogati programski sadržaj uz nastupe plesnog studija Feel, cheerlading kluba Bravo, plesno manekenskog studia Lena te plesne skupine JazzOn koji će pokazati svoje plesno umijeće, a dodatno veselje priredili su i mališani iz dječjeg vrtića Bubamara, učenici 4C razreda osnovne škole iz Sračinca te varaždinske mažoretkinje.

Kao gost iznenađenja, nastupit će mlada varaždinska pjevačica Irma Dragičević, koja će svojom pjesmom i anđeoskim glasom pridonijet Božićnom ugođaju.

Lumini centar nije zaobišao ni Djed Božićnjak koji se veseli druženju s mališanima za koje je pripremio slatka iznenađenja. Tako Varaždin i okolicu očekuju još bogatiji zabavni sadržaji i vrhunski provod za sve generacije.

Uz to, svim posjetiteljima Lumini centra osiguran je besplatan parking, a isto tako i besplatan prijevoz Lumini autobusom do samoga centra radnim danom od 15:00 do 00:30 sati i vikendom od 10:00 do 02:00 sata.

Komentari