Cajnger plac u Ludbregu nastavlja se folklornim susretima

Objavljeno: 02.07.2011. 08:35

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Drugi po redu ovogodišnji Cajnger plac započet će u 17 sati nastupom djevojčica i dječaka polaznika  Dječjeg vrtića „Smjehuljica.“...

Nakon njihovog programa, na Trg svetog Trojstva u mimohodu će stići sudionici 10. Folklornih susreta u Centru svijeta, iz šest gradova koji će tradicionalnim plesovima i tamburaškom glazbom zabavljati sudionike do večernjih sati.

I ovog puta najmlađi posjetitelji Cajnger placa moći će uživati u besplatnim igraonicama, a dijelit će se i lizaljke i bomboni. Za mališane je također pripremljena i besplatna tombola, a izvlačenje je zakazano za 19 sati.

Uz sve to posjetitelji će moći uživati u vožnji kočijom, prošetati i razgledati bogatu ponudu četrdesetak izlagača, a svaki od njih za trajanja Cajnger placa priprema i posebne popuste i akcijsku prodaju.

Druženje na Trgu svetog Trojstva uz zvukove tamburica i veselje potrajat će do kasnih večernjih sati, pa ako ste propustili prvi Cajnger plac, dođite svakako na ludbreški središnji trg u subotu 2. srpnja u 17 sati.

Tekst i foto: Ludbreg.hr

Komentari