Cirkuska klaunomanija 17. travnja u Areni Varaždin

Objavljeno: 08.03.2011. 07:33

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: spancirfest.com

17. travnja Gradsku će sportsku dvoranu Varaždin, popularnu Arenu na Dravi na sat i pol preuzeti – klaunovi koji će na zabavan, šaljiv, poučan i kreativan način i malima i velikima pokazati svoja nevjerojatna umijeća i približiti im svoje zvanje – pomalo zaboravljeno u ova tužna i teška vremena.

Riječ je o projektu Cirkuska klaunomanija – jedinstvenom u Hrvatskoj – u kojem sudjeluju članovi Antuntun-a, Udruge za rastjerivanje dosade pod vodstvom predsjednika udruge Zorana Vukića poznatijeg kao klaun Ludek i njegove desne ruke Henrya Marića poznatijeg kao klaun Henry.

U sklopu programa Cirkuska klaunomanija 17. travnja u Areni Varaždin bit će izvedene dvije predstave – jedna u 16, a druga u 19 sati.

Nastupit će 15 do 20 artista – klaunova koji su dosad sudjelovali na brojnim festivalima kod nas i inozemstvu, a koji će izvesti ukupno 12 različitih točaka.

Vožnja biciklom koji se raspada, žonglerske koreografije, sviranje na muzičkom biciklu, akrobatska točka na svili, samo su dio bogatog cirkuskog programa u izvedbi klaunova. Njihov će zadatak biti razveseliti i nasmijati djecu, a odrasle vratiti u djetinjstvo. Kroz program će voditi poznati hrvatski glumac Vedran Mlikota koji će i sam pokazati svoje žonglerske vještine.

Ulaznice za ovaj jedinstven program u Hrvatskoj uskoro će se naći u prodaji.

Komentari