Dani inovacija u srijedu i četvrtak u Hotelu Turist u Varaždinu

Objavljeno: 22.05.2012. 08:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Agencija za razvoj Varaždinske županije i Fakultet organizacije i informatike Varaždin organiziraju, 23. i 24. svibnja 2012. godine u Hotelu “Turist“ Dane inovacija u Varaždinu, koji će se održati u sklopu projekata koje provodi Agencija za razvoj Varaždinske županije; Edu-preneur, SPRINT i IR-OVE.

U okviru dvodnevnog događanja održati će se kooperacijski sastanci učenika i studenata inovatora, niz predavanja uvaženih stručnjaka o važnosti ulaganja u razvoj novih tehnologija, mogućnostima financiranja inovativnih projekata, trendovima razvoja obnovljivih izvora energije (OIE) te upravljanju inovacijama u području OIE.

Inače, spomenuti projekti provode se u sklopu programa IPA Slovenija-Hrvatska 2007. - 2013. i svi su usmjereni ka inovacijama, čime Agencija za razvoj Varaždinske županije prati aktualne trendove i daje svoj doprinos svim naporima kojima se inovativnosti i inovacijama želi dati primarno mjesto u podizanju razine konkurentnosti i kvalitete hrvatskog i slovenskog gospodarstva.

Svečano otvorenje Dana inovacija održat će se 23. svibnja u 10.15 sati, u Hotelu “Turist“ u Varaždinu.

Komentari