Počeli su Dani hrvatskog kulinarstva. A organizatori pozivaju sve da im se pridruže u Varaždinskim Toplicama u hotelu Minerva.
Od 10 sati počinje prezentacija i degustacija nekoliko Podravkinih jela, generalnog pokrovitelja Dana hrvatskog kulinartsva.
Već od 11 sati možete razgledati zanimljive, kreativne i vješto izrađene torte koje su tijekom cijele noći pripremali slastičari.
Nakon što učenici okončaju svoj meni od tri slijeda njihovi će radovi biti izloženi, a već u 15.30 imat ćemo pobjednike Kamelija kupa.
Danas će svoju kreativnost pokazati i amateri. Pozivamo građane da se u 15 sati jave na info pult HKS-a u hotelu Minerva, ukoliko žele sudjelovati u Podravkinom natjecanju kuhara amatera. Podsjećamo, najbolji će se u utorak boriti za vrijednu nagradu Podravke.
Ukoliko niste, još se stignete pripremiti za natjecanje u kuhanju te prezentirati svoje kulinarske vještine i izvan vlastitog doma ili najužeg kruga prijatelja.
PROGRAM ZA SUBOTU
8:00-14:00 Kamelija kup - natjecanja učenika
10:00-11:30 Prezentacija proizvoda Podravke
11:30-12:30 Prezentacija jela od janjetine - Srednja škola Biograd na Moru
11:00 Državno prvenstvo slastičara - izložba torti
Komentari