Dražen Purgar novi predsjednik novomarofskih Lionsa

Piše: eVz

Objavljeno: 02.05.2015. 17:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

U Maloj dvorani Kulturnog centra „Ivan Rabuzin“ održana je redovna Izborna Skupština Lions kluba Novi Marof. Klub će u narednih godinu dana voditi novi predsjednik Dražen Purgar, dugogodišnji član Kluba i jedan od njegovih osnivača.

U upravni odbor Kluba su kao dopredsjednici izabrani Andreja Horvat-Bujan, Katarina Pisačić i Zoran Hegedić. Funkciju tajnika kluba obnašti će Matija Harmicar, dok će funkciju rizničara i u narednih godinu dana obnašati Sunčica Hrenić.

Uz izbor novog vodstva na Skupštini je jednoglasno izglasan novi Statut kluba koji je usklađen sa Zakonom o udrugama Republike Hrvatske.

Aktualni predsjednik Tomislav Uroić je u svojem pozdravnom obraćanju okupljenima izrazio zadovoljstvo aktivnostima članova kluba u ovom mandatu te najavio “Noć Lionsa”, događanje kojim će se u petak, 26. lipnja, na terasi KC “Ivan Rabuzin” obilježiti uspješan završetak Lions godine 2014/2015.

Osim samih članova kluba, Skupštini su nazočili bivši guverner Distrikta Nikola Plavec i aktualna predsjednica regije Sjever Mirjana Čusek Slunjski, koji su Novomaročanima čestitali na postignućima u proteklom razdoblju te zaželjeli Draženu i njegovom timu puno uspjeha u daljnjem radu.

 

Komentari