gradska

eTV - Gradska uprava: 'Sada je jasno da su Hrvatske ceste uvažile naše rješenje Kučanske rampe'

Objavljeno: 09.06.2023. 11:56

Zadnja izmjena: 09.06.2023. 12:06

Gradonačelnik Neven Bosilj i zamjenik Miroslav Marković održali su danas konferenciju za medije povodom dvije godine obnašanja vlasti u Varaždinu, prigodom čega su govorili i o rješenju Kučanske rampe.

Gradonačelnik Neven Bosilj pozvao se na nedavnu konferenciju za medije člana Uprave Hrvatskih cesta Alena Leverića i župana Varaždinske županije Anđelka Stričaka, naglašavajući da je iz onoga što je tom prilikom rečeno jasno proizlazi da njihovo rješenje problema u potpunosti koincidira s planovima Hrvatskih cesta za grad Varaždin.

- Podvožnjak Wissertova-Supilova imamo pravomoćnu lokacijsku dozvolu, očekujem sljedeći tjedan raspisivanje javne nabave za glavni projekt te je sve usuglašeno s Hrvatskim željeznicama i Hrvatskim cestama. Zahvaljujem se g. Alenu Leveriću s kojim imam mjesečne sastanke. Naši timovi operativno rade konstantno oko svih stvari. Mogli ste vidjeti da je proširenje istočne obilaznice u smislu izgradnje treće i četvrte trake potpuno usklađeno s projektom Wissertova-Supilova. Dakle, Hrvatske ceste su napravile projekt na način da su apstrahirale naš podvožnjak i da rješavamo cjeli taj dio grada - rekao je Bosilj.

 

Komentari