opasna cesta

Petrijanečki Reformisti pokrenuli inicijativu za rješavanje problema na Županijskoj cesti u Novoj Vesi

Objavljeno: 05.02.2018. 17:02

Zadnja izmjena: 05.02.2018. 17:06

Reformisti Općinske organizacije Petrijanec pokrenuli su inicijativu za rješavanje  problema vezanih na Županijsku cestu u mjestu Nova Ves u Općini Petrijanec. Naime, cesta je vrlo prometna te je procijenjeno da navedenom prometnicom dnevno prolazi 600 do 900 vozila od kojih većina nažalost prekoračuje dozvoljenu brzinu te su na taj način u opasnost dovedeni svi sudionici u prometu.

Do sada Općina nije pokrenula nikakvu inicijativu za saniranje ove Županijske ceste, stoga su Reformisti inicijativu pokrenuli u suradnji s Županijskom upravom za ceste, a na teren i u obilazak izašli su predsjednik Upravnog vijeća Nenad Koščak i ravnatelj Tomislav Osonjački.

Radovi na prometnici započeli su prošli tjedan, a u izradi je semafor s ''kaznom paljenja crvenog svijetla'' u slučaju prevelike brzine. Vrijednost navedenih radova je 318 000 kuna.

Narodna stranka – REFORMISTI Općinske organizacije Petrijanec je sigurnost u odvijanju prometa, posebice pješaka te školske djece, stavila na prioritetno mjesto u planu svog djelovanja kao i u Programu s kojim je nastupila na lokalnim izborima prošle godine.

- Sukladno tome, ovom inicijativom pokazuje se vjerodostojnost obećanjima prema građanima Općine - naglasili su predsjednik Općinske organizacije Reformista Petrijanec Roman Strelec i potpredsjednik Davor Golub

 

Komentari