ovo je tek početak

FOTO Vrtić u Gortanovoj ulici dobio novo krovište i izolaciju suvremenom mineralnom vunom, a na redu su i drugi vrtići

Objavljeno: 29.12.2017. 11:45

Zadnja izmjena: 29.12.2017. 11:50

Foto: Mirela Horvat

Danas je u Dječjem vrtiću u Gortanovoj ulici svečano obilježen završetak radova na krovištu, a uz gradonačelnika Čehoka i njegove suradnike, svečanosti su prisustvovali i izvođači radova te predstavnici tvrtke Knauf Insulation, koja je donirala mineralnu vunu za izolaciju vrtića u vrijednosti oko 50 tisuća kuna.

Važno je istaknuti kako ovaj vrtić sada ima novo krovište i izolaciju ekološki prihvatljivim  materijalom u obliku mineralne vune koja služi za toplinsku, zvučnu, ali i protupožarnu izolaciju budući da spomenuti materijal ne gori, a pokriva 1300 kvadratnih metara krovišta vrtićke zgrade.

Također, djelatnici vrtića su izuzetno zadovoljni rezultatom, budući da su radovi završili unutar 2, 5 mjeseca što je prije predviđenog roka i to kada je vrtić bio 'u punom pogonu' što samo dokazuje dobru komunikaciju između Grada, izvođača i stanovnika vrtićkog objekta, potvrdila je ravnateljica vrtića Jasenka Husnjak.

Gradonačelnik Čehok naglasio je važnost ovoj projekta kao i važnost ostalih projekata obnove gradskih objekata.

- Ovo je početak obnove svih gradskih objekata, a Grad je započeo s obnovom ovog vrtića jer je tu situacija bila najkritičnija, budući da je krov prokišnjavao. Ovime započinje rekonstrukcija svim 8 vrtićkih objekata, ali i nekih škola kao što je II. i V. OŠ za koje se već rade projekti, a na red će doći i ostale škole, dok su sljedeći na redu za obnovu vrtić u Trakošćanskoj, Dravskoj i Kozarčevoj ulici - potvrdio je Čehok

 

Komentari