Habuš nije bio upozoren o nastalim problemima s grijanjem u Centru za mlade

Objavljeno: 13.02.2015. 13:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Andrej Švoger

Varaždinski gradonačelnik bio je jako neugodno iznenađen priopćenjem za medije u kojem se Vanja Horvat, dopredsjednice Savjeta mladih Grada Varaždina, osvrće na probleme s grijanjem Centra za mlade...

>>Radi Habuša mladim Varaždincima već 60 dana hladno kao u mrtvačnici

Naime, prije nekoliko mjeseci imali smo sastanak u Domu željezničara gdje smo obećali mladima da ćemo riješiti grijanje, podsjeća varaždinski gradonačelnik.

- Obavljen je sastanak sa HŽ infrastrukturom i Vartopom i informacija koju sam ja imao do nedjelje je da je sve u redu. Bio sam neugodno iznenađen i u ponedjeljak ujutro pozvali smo sve koji su u Gradu zaduženi za to da vidimo u čemu je problem. Problem se rješava. Navodno je jedno vrijeme grijanje funkcioniralo i tada je došlo do puknuća radijatora – pojasnio je Habuš nastalu situaciju.

- Traži se model da se to stavi u funkciju, barem prostorije u kojima se mladi najviše zadržavaju. Ako ništa drugo prema prijedlogu gospodične Horvat da se stave grijalice – naglasio je Habuš koji se ujedno ispričao mladima, iako, kako kaže, nije bio obaviješten o problemima.

Također, varaždinski gradonačelnik je dodao da mu je žao što se to pokušava rješavati preko medija.

Komentari