Nove cijene 7. ožujka

Od ponedjeljka plaćate parking na novih 88 mjesta (saznajte koja)

Objavljeno: 04.03.2016. 10:41

Zadnja izmjena: 04.03.2016. 15:37

Foto: Ilustracija

Od ponedjeljka 7. ožujka 2016. godine u Varaždinu će vrijediti nove cijene parkirališnih karata i proširenje naplatne zone sukladno zaključku kojeg je danas potpisao gradonačelnik Goran Habuš.

Zaključak gradonačelnika šaljemo vam u cijelosti u privitku. Donošenjem tog zaključka od ponedjeljka se počinje primjenjivati također i Odluka Gradskog vijeća koja je izglasana na posljednjoj sjednici, a kojom su, između ostalog predviđene ulice ili dijelovi ulica na kojima počinje naplaćivanje parkiranja.

Nove cijene na Trgu bana Jelačića

Na Trgu bana Jelačića, parkiranje kategorije 4, od 8 do 12 sati besplatno je prvih pola sata, a nakon isteka sat parkiranja naplaćuje se 10 kuna. 

Cijena sata parkiranja u javnoj garaži na Kapucinskom trgu iznosi 3 kune od 8 do 21 sat, a od 21 do 8 sati kunu. 

Za vrijeme održavanja Špancirfesta od 0 do 24 sata iznosi pet kuna. 

Mjesečna karta za parkiranje za garažu iznosi 250 kuna, godišnja 2.500 kuna, dok je cijena noćne godišnje karte 1000 kuna, a mjesečne noćne 100 kuna.

Novih 88 mjesta za naplatu

Nove izmjene donose i nova mjesta za naplatu. Tako će se od ponedjeljka naplaćivati parkirališta u Zagrebačkoj ulici kod broja 13 (ispred ljekarne i Raiffeisen banke), ispred VTV-a i 1. Osnovne škole u Ulici kralja Petra Krešimira IV, Meštrovićevoj ulici (ulaz u bolnicu), Prešernovoj ulici (kod Konzuma u blizini Hotela Turist), te Ulici Franje Galinca (ispred ulaza u Hitnu).

Naplate parkiranja u 3. kategoriji u Ulici Franje Galica ispred Hitne pomoći bit će oslobođeni korisnici hitne medicinske pomoći na način da će se moći obratiti koncesionaru za stotniranje višesatne karte te uz svoj zahtjec dati na uvid dokaz da su koristili usluge Hitne službe. 

Komentari