HNS-ovci žene darivali cvijećem, one njih krafnama

Objavljeno: 10.03.2011. 11:20

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: -

Brojne su Podružnice HNS-a Varaždinske županije u proteklih nekoliko dana raznovrsnim aktivnostima obilježile Međunarodni Dan žena, a neke to tek čine.

Novi Marof

U subotu su ujutro su povodom međunarodnog Dana žena u Novom Marofu podijeljeni jaglaci i ručno izrađene ruže od papira, a marofčankama je darivano ukupno 150 jaglaca i 130 papirnih ruža.

Varaždin

Gradska podružnica HNS-a Varaždin i Mladi HNS-a Varaždin nedjeljno su prijepodne proveli u već tradicionalnom obilježavanju Međunarodnog dana žena. Tako su su HNS-ovci i HNS-ovke na Franjevačkom trgu u nešto manje od sat vremena Varaždinkama podijelili 600 jaglaca i time im poželjeli sve najbolje za njihov dan.

Ljubešćica

Mali znakovi pažnje nisu izostali niti u Ljubešćici gdje je Općinska organizacija HNS-a Ljubešćica dijelila jaglace ispred crkve poslije Svete mise.

Donja Voća

U Donjoj Voći veselo je bilo za vikend kada su žene prigodno obilježile Međunarodni Dana žena organiziravši druženje u restoranu "Stari mlin" u Ivancu te u hotelu "Orion“ u Horvatskom. Ženska inicijativa HNS-a Podružnice Dinja Voća ove je prigode iskoristila kako bi sve 'slavljenice' darivala prigodnim lončanicama.

Ivanec

Članovi predsjedništva ivanečke Podružnice HNS-a prošlog su vikenda svojim sugrađankama osmijeh na lice izmamili – jaglacima. Cvjetovi u raznim bojama, kao poklon povodom dana žena, obradovali su brojne prolaznice, a svaka od njih rado je uzela malu lončanicu kojom su ukrasile svoje prozore.

Mali Bukovec

Kako u ovo hladno vrijeme mnoge žene, a posebno one malo starije, rijetko izlaze, članovi HNS-a podružnice Mali Bukovec odlučili su ih za Dan žena posjetiti i darivati jaglacima u njihovim domovima.

Bila je to prilika da s njima popričaju te čuju iz prve ruke koje ih stvari muče, ali da se i kroz priče prisjete mnogih lijepih trenutaka. Većina žena koje su članovi obišli najviše se upravo obradovala ugodnom razgovoru, a posjetitelje su mnoge ponudile su i ukusnim domaćim krafnama.

Varaždinske Toplice

Povodom Međunarodnog dana žena, članovi Podružnice HNS-a Varaždinske Toplice darivali su žene sa ružicama i bombonima na nekoliko lokacija u Varaždinskim Toplicama.

Komentari