Ivanec: Provedeni natječaji za ceste, nogostupe i ulice

Objavljeno: 04.10.2011. 10:42

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: www.ivanec.hr

Nakon pregleda pristiglih ponuda i kontrole troškovnika donijet će se odluka o odabiru najpovoljnijih izvođača radova, piše ivanec.hr.

Grad Ivanec proveo je natječaje za modernizaciju cesta, nogostupa i ulica iz programa za 2011. godinu. U tijeku je pregled pristiglih ponuda i kontrola troškovnika, nakon čega će se donijeti odluka o odabiru najpovoljnijih izvođača radova.

Raspisana su bila tri natječaja. Prvi se odnosi na asfaltiranje pravaca i odvojaka u više mjesnih odbora. Riječ je o približno 3500 metara dionica u Mjesnom odboru Margečan, 2300 metara u Mjesnom odboru Prigorec te 300 metara u Mjesnom odboru Ivanečka Željeznica.

Nadalje, raspisan je i natječaj za uređenje i modernizaciju parkirališta u Gajevoj ulici, za uređenje staze u malom parku u Ivancu i za gradnju nogostupa na spoju Rajterova ulica-Bistrica.

Treći natječaj odnosi se na asfaltiranje Nove ulice u Ivancu, duge 375 metara. U gradskim službama nadaju se da na odluku o odabiru izvođača neće biti uložene žalbe, jer u tom slučaju postupci bi se (i početak radova na pojedinim projektima) mogli oduljiti i za nekoliko mjeseci.

Izvor: ivanec.hr

Komentari