Izložba "Reci DA za..." otvorena u Graditeljskoj školi u Čakovcu

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 14.11.2011. 18:18

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Izložba 30 najboljih fotografija kampanje 1.000 lica "Reci DA za...", nastalih u sklopu projekta "Uključi me" koji provodi Udruga „Zora“ preseljena je iz Male scene Centra za ulturu Čakovec u dvoranu Graditeljske škole.

Nakon uspješna dva tjedna izložbe u Maloj sceni Centra za kulturu Čakovec, izložba"Reci DA za...",   prošlog  tjedna preseljena je na novu lokaciju gdje će biti otvorena do 18. studenog. Projekt "Uključi me" provodi Udruga "Zora" uz partnere Međimursku županiju te suradnike Učenički dom Graditeljske škole, Učenički dom Svjetionik, te škole: Graditeljska škola Čakovec, Gimnazija Čakovec, Gospodarska škola Čakovec, Srednja škola Čakovec, Tehnička škola Čakovec te Srednja škola Prelog.

Projekt je financiran od strane Europskog instrumenta za demokraciju i ljudska prava  te sufinanciran od Međimurske županije.

- U sklopu projekta provodili smo Kampanju tisuću lica "Reci DA za..." , a cilj je bio sakupiti fotografije sa 1.000 lica osoba koje podržavaju cilj našeg projekta i jednake šanse za naše korisnike - učenike srednjih škola romske i hrvatske nacionalnosti. Svi zajedno uspjeli smo skupiti čak 1.188 fotografija sa 1.262  lica - osoba koje su se fotografirale s jednom od 6 pozitivnih poruka (Reci DA za: suradnju, obrazovanje, iste šanse, ljubav, razumijevanje, sreću) – istaknula je Filipa Blažon voditeljica projekta “Uključi me”.

Iz Udruge „Zora“ pozivaju sve zainteresirane da posjete izložbu, a grupne posjete potrebno je najaviti na e-mail voditeljice projekta [email protected]

Komentari