Još 15 dana do koncerta Željka Joksimovića!

Objavljeno: 04.03.2011. 08:50

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: -

Do velikog glazbenog spektakla, koncerta jednog od najpopularnijeg pjevača regije, Željka Joksimovića u Areni Varaždin preostalo je još samo 15 dana!

A samo još danas, do 16 sati, možete se prijaviti i na našu e-mail adresu i osvojiti besplatno 1 ulaznicu!

S obzirom na njegove nedavne rasprodane koncerte u Skoplju, Sarajevu, Zagrebu i Poreču, očekuje se da će i varaždinski koncert biti rasprodan, zahvaljujući fanovima koji će doći iz cijele Hrvatske, pa i šire.

O popularnosti Željka Joksimovića dovoljno govore i brojke – na koncertima u Zagrebu i Skoplju slušalo ga je 10-ak tisuća ljudi, dok se na koncertu na sarajevskom stadionu Koševo okupilo čak 40 tisuća ljudi. Joksimović je do sada izdao 5 albuma, a posljednji - 2009. pod nazivom Ljubavi. Najširoj publici postao je poznat kada je na Eurosongu 2004. predstavljao Srbiju i Crnu Goru s pjesmom "Lane moje" i osvojio visoko drugo mjesto.

Lane moje, Ljubavi, Žena za sva vremena, Zaboravljaš, Ima nešto u tome što me nećeš samo su neki od hitova Željka Joksimovića koji će odzvanjati Arenom Varaždin. Posjetitelje osim odlične zabave očekuje i vrhunska produkcija, a za dodatan ugođaj tu su i led displayi, odnosno kvalitetni video zidovi.

Stoga nikako ne propustite koncert godine - koncert Željka Joksimovića u Varaždinu. Vidimo se 19. ožujka u 20 sati u Areni Varaždin!

Zbog velikog interesa za koncert, organizatori koncerta pozivaju fanove da na vrijeme nabave svoju ulaznicu, a ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti:

putem Eventima na www.eventim.hr, zatim u Varaždinu u Caffe baru Time out u sklopu Sportske dvorane na Dravi, Rock Art Caffeu i Soho baru, u Čakovcu u Arcus caffeu, u Ivancu u Kavani Ivana, u Koprivnici u Šarenom dućanu te u Palovcu u Domino baru. Ulaznice za parter koštaju 100 kuna, a za tribine 120 kuna.

Komentari