dobra prilika

Lepoglava dodjeljuje potpore obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima - prijavite se!

Objavljeno: 15.02.2018. 11:58

Zadnja izmjena: 15.02.2018. 12:18

Grad Lepoglava raspisao je Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi za 2018. godinu, a riječ je o potporama namijenjenima obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima pod koja spadaju obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG), obrti, trgovačka društva i zadruge registrirane za obavljanje poljoprivredne djelatnosti na području grada Lepoglave.

Potpore se dodjeljuju kroz tri mjere, a prva je mjera sufinanciranje nabavke rasplodnog stada za što je predviđen ukupan iznos sredstava u visini od 20.000 kuna. Druga mjera odnosi se na umjetno osjemenjivanje plotkinja za što je predviđen ukopan iznos od 50.000 kuna dok se treća mjera, za koju je predviđen ukupan iznos od 25.000 kuna, odnosi na poticanje sadnje trajnih nasada.

Javni poziv otvoren je do kraja studenog 2018. godine odnosno do utroška planiranih sredstava, a prijave se uz svu potrebnu dokumentaciju podnose Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Lepoglave dok se detaljne informacije kao i prijavni obrasci, nalaze na službenoj internet stranici Grada Lepoglave.
 

 

Komentari