Lepoglava traži novog pročelnika jedinstvenog upravnog odjela

Objavljeno: 25.01.2012. 16:52

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Grad Lepoglava objavio je javni natječaj za imenovanje pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela Grada Lepoglave.

Traži se punoljetni hrvatski državljanin ili državljanka koja je magistar pravne struke ili stručni specijalist pravne struke, ima najmanje pet godina radnog iskustva na poslovima pravne struke i položen državni stručni ispit, poznaje rad na računalu i ima visoko razvijene organizacijske sposobnosti i komunikacijske vještine.

Uz prijavu na natječaj kandidati trebaju priložiti životopis, dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslik domovnice), dokaz o stručnoj spremi (preslik diplome), preslik radne knjižice (uključujući stranice s podacima o radnom stažu), preslik uvjerenja ili svjedodžbe o položenom državnom stručnom ispitu, izvornik uvjerenja nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi istražni ili kazneni postupak te izvornik vlastoručno potpisane izjave da za prijam u službu ne postoje zapreke iz članka 15. i 16. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi.

Ostale informacije o natječaju objavljene su  na službenoj web-stranici Grada Lepoglave (www.lepoglava.hr) i na oglasnoj ploči.

Na web-stranici i na oglasnoj ploči Grada Lepoglave objaviti će se vrijeme održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata, najmanje pet dana prije održavanja provjere.

Prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti putem pisanog testiranja i intervjua mogu pristupiti samo kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja.

Prijave na javni natječaj podnose se u roku od 8 dana od dana objave natječaja na adresu: Grad Lepoglava, A. Mihanovića 12, 42 250 Lepoglava, s obaveznom naznakom: „Za natječaj za imenovanje pročelnika“. Prijave se mogu dostaviti i u prostorije Grada Lepoglave na navedenu adresu.

O rezultatima javnog natječaja kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku. Nakon raspisanog natječaja ne mora se izvršiti izbor i u tom slučaju se donosi odluka o poništenju. Protiv odluke o poništenju natječaja nije dopušteno podnošenje pravnih lijekova.

Komentari