Lepoglavčanima podijeljeno 3 tisuće sadnica

Objavljeno: 13.05.2011. 08:55

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: lepoglava.net

Već 6 godina zaredom Grad Lepoglava i Turističko društvo Grada Lepoglave organiziraju akciju podjele cvjetnih sadnica i ukrasnog grmlja s ciljem dodatnog oplemenjivanja okoliša.

Ispred zgrade Gradske uprave predstavnici mjesnih odbora preuzeli su sadnice koje će zasaditi na određenom mjestu u svom mjesnom odboru.

Nakon podjele sadnica, gradonačelnik Marijan Škvarić pozvao je predstavnike mjesnih odbora u Gradsku vijećnicu gdje su raspravljali o četverogodišnjoj suradnji s obzirom da se sljedeći tjedan raspisuju izbori za mjesne odbore.

- Iskoristio sam priliku da porazgovaram s predsjednicima mjesnih odbora o dosadašnjoj suradnji te smatram da je mjesni odbor temelj razvoja Grada, jer građani najbolje znaju svoje potrebe. Tijekom ovih godina mnogo toga je odrađeno i to ne samo u komunalnom dijelu već i u području okoliša i skrbi za sve građane – objasnio je gradonačelnik.

Akcija podjele cvjetnih sadnica ujedno je priprema za projekt pod nazivom „Cvijet za ljepši grad“ u sklopu koje ovom prilikom Grad Lepoglava i Turističko društvo pozivaju sve građane da urede svoje okućnice, vrtove, dvorišta i balkone. Komisija Turističkog društva obilazit će ih i na kraju godine za Dane Lepoglave i proglasiti najbolje i najljepše okućnice te podijeliti nagrade. Svi koji žele sudjelovati u tom projektu mogu se prijaviti u Turističkom društvu grada Lepoglave na broj 494 317 ili e-mailom na [email protected]


Izvor: lepoglava.net


Komentari