Lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić kod predsjednika

Objavljeno: 27.12.2011. 09:44

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:12

Foto: lepoglava.net

Lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić nazočio je prijemu u prigodi Božića i Nove godine, kojeg je priredio predsjednik RH dr. Ivo Josipović u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Susret visokih dužnosnika i uglednika iz političkog, kulturnog, sportskog i javnog života Hrvatske nije bio samo protokolarni karakter  pa je tako gradonačelnik Škvarić iskoristio priliku i razgovarao o projektima Grada Lepoglave.

- Bilo mi je zadovoljstvo odazvati se pozivu predsjednika Josipovića, a prijem sam ujedno iskoristio za korisne kontakte s prisutnim uzvanicima - kazao je gradonačelnik.

Inače, predsjednik Josipović u svom obraćanju, kao jedan od najvažnijih događaja izdvojio je završetak pregovora za ulazak u EU kao rezultat rada nekoliko generacija političara, od vlade premijera Račana do vlade Jadranke Kosor, te doprinosa svih građana spremnih na reforme, brojnih stručnjaka i pregovaračkih timova.

Rekao je kako je pred Hrvatskom sada važna zadaća uključivanja svih hrvatskih institucija u upravljanje EU, kojoj, istaknuo je, ne dajemo svoj suverenitet, već dio njega ulažemo kako bismo dobili više.

Komentari