Lijepom našom u Ljubešćici u nedjelju na HTV-u

Objavljeno: 02.02.2011. 09:23

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: Xmstudio

Prošlu srijedu, 26. siječnja, u Ljubešćici je održano spektakularno javno snimanje HRT-ove emisije “Lijepom našom” kojom je, osim Ljubešćice, predstavljena cijela Varaždinska županija. Emisija je će biti emitirana na Prvom programu HTV-a, 6. i 13. veljače, s početkom u 18.15 sati.

Temelj za uspješnost “Lijepom našom” u Ljubešćici bio je bogat i zanimljiv program koji su pripremili g. Branko Uvodić ispred HRT-a i načelnik Općine Ljubešćica Nenad Horvatić. Između ostalih zasvirali su i KUD-ovi “Ljuba voda” Ljubešćica, “Anka Ošpuh” Ludbreg i “Varteks” Varaždin, Kvartet Gubec, Kavaliri, Baruni, Gazde, Miroslav Škoro i Zlatko Pejaković.

Ljubeška "arena" bila je, unatoč svojoj veličini, jednostavno premalena za sve zainteresirane ponosne Ljubešćanke i Ljubešćane ali i velik broj gostiju Ljubešćice iz cijele županije. Više nego dobar dokaz tome je da su ulaznice u Ljubešćici, Novom Marofu, Varaždinskim Toplicama i Varaždinu bile rasprodane već nekoliko dana prije snimanja te se do samog početka snimanja tražila ulaznica više. Odlična vesela atmosfera u publici ali i među izvođačima nije jenjavala ni sekunde tijekom trosatnog snimanja.

Svi koji nisu bili u Ljubešćici javno emitiranje ljubeške epizode “Lijepom našom” moći će popratiti 6. i 13. veljače u 18,15 na prvom programu HRT-a.

Također, valja istaknuti i velik uspjeh humanitarne akcije u sklopu ovog događaja. Tako je od prodaje ulaznica i naklonošću sponzora prikupljeno 15.000 kuna za pomoć Centru za odgoj i obrazovanje Tomisalav Špoljar u Varaždinu.


ljubescica.info



Komentari