Lionsi i Zijah napunili kazalište za Tihomora Kudeljnjaka

Objavljeno: 23.02.2011. 11:00

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Prepuno varaždinsko kazalište, dva sata smijeha uz "Međuigre 0-24" Zijaha Sokolovića i prikupljenih 15.000 kuna za 14,5-godišnjeg Tihomira Kudeljnjaka – rezultat su humanitarne predstave koju je za bolesnog dječaka u ponedjeljak organizirao Lions klub Varaždin.

Sokolović je do suza nasmijao gledatelje, koji su kupnjom karte pomogli dječaku i njegovoj obitelji, a uspio je izmamiti i osmijeh na Tihomirovo lice.

- Ovako dobru interakciju s publikom već dugo nisam imao – priznao je nakon predstave poznati glumac, kojeg je, baš kao i sve gledatelje, dirnuo skromni dječak i njegova borba s bolešću.

Iako ima samo 14,5 godina, Tihomir je bio na tri teške operacije jetre i na nizu kemoterapija. Sada je nužno jačanje imuniteta, no lijekovi su iznimno skupi, što je za obitelj skromnih primanja, u kojoj su još dva maloljetna sina, bio neriješiv problem. Zahvaljujući Lions klubu i humanitarnoj predstavi, obitelj Kudeljnjak može odahnuti.

- Zahvaljuljem svima koji su kupili kartu za "Međuigre 0-24" i time osigurali veliki uspjeh akcije za pomoć Tihomiru – istaknuo je tajnik Lions kluba Varaždin Dražen Novak.

Da je prepoznat cilj ove humanitarne akcije, govori podatak da se u kazalištu tražio stolac više, a publika je "disala" kao jedan.

Komentari