Louder među najboljim demo bendovima u Hrvatskoj!

Objavljeno: 24.02.2011. 08:52

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: Vanja Lončar

Najglasniji varaždinski rock bend nastavlja se svoj uspon na rock'n'roll Olimp! Louder je naime pobjednik druge finalne večeri "HR Demo kluba" i plasirali su se u veliko finale eventa koje će biti održano krajem studenog u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Varaždinski bend Louder nastupio je sinoć u zagrebačkom klubu Hard Place na drugoj finalnoj večeri "HR Demo kluba". Dečki iz najglasnijeg varaždinskog benda zagrebačkoj su se publici predstavili u najsjajnijem svjetlu, ubilježili uvjerljivu pobjedu i plasirali se u veliko finale "HR Demo kluba" koje će biti održano 30. studenog u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Na drugoj finalnoj večeri "HR Demo kluba" koja je održana sinoć u zagrebačkom klubu Hard Place nastupili su varaždinski Louder, Frantic iz Novske i Pištolj na gumene metke iz Siska.

Svaki bend imao je 12 minuta da se predstavi publici, a o najboljem su odlučivali glasovi koje je bend dobio online glasovanjem, glasovi publike prisutne na koncertu i glasovi žirija. Louder je dobio najviše glasova u svakoj od tih kategorija, odnosno prikupili su najviše glasova i online glasovanjem i od publike i od tročlanog žirija!

Na sinoćnjem koncertu posebno je briljirao frontmen Marko Domjan koji je svojim nastupom oduševio sve prisutne djevojke.



Komentari